Jag har fått glädjen att ingå i Olympusfamiljen som ambassadör i Sverige under snart fyra års tid, och det har varit en rolig resa, delvis för att utvecklas med ett företag och deras produkter som är onekligen spännande och intressant, varför blev det Olympus? Det är en klassik fråga man får till och från, så jag tänker förklara varför jag valde att arbeta med deras system.

Jag körde ett annat märke från början och fullformat, men allt för ofta så tyckte jag vikten och storleken blev för jävlig i vissa situationer, och att behöva kånka tung utrustning för några kort blev ju till slut i mitt fall idiotiskt, så då fick jag inför ett jobb i Spanien glädjen att låna med mig ett system från Olympus men självklart var jag allt lite osäker så körde en gardering och hade med mig båda systemen, så blev att jag tog ett kort med min gamla kamera och en med Olympus kameran, men när jag väl var hemma så kunde jag summera, efter 7 dagars jobb så hade jag sakta men säkert glidit över att ta dom flesta korten med E-M1 Mark II kameran från Olympus, så efter den här resan så blev valet enkelt att säga ja till att bli ambassadör för jag märkte att det blev en glädje att fotografera och med glädje kom kreativiteten.